Шолом Bluegrass Superbold M | Veloparts

+ 27 грн. бонус
Виробник: Bluegrass
Код товару: 22620-09
Кількість бонусних гривень 27
На завтра (крім Сб, Нд)

  • 1 350грн.



Оплата при отриманні або на картку

Шолом Bluegrass Superbold matt cyan 3HELG 06 SO CN 3HELG 06 MO CN

Призначення: Dirt, BMX

Кількість вентиляційних отворів : 12

Вага : 370 г (S), 370 г (M), 510 г (L)

матеріали : ABS-пластик

Особливості моделі :

  • Зовнішня полімерна оболонка ABS: Цілісна термопластична конструкція. Висока міцність і відмінна зносостійкість. Особливо добре підходить для інтенсивної експлуатації.
  • Корпус EPS Intelligent Fusion з вбудованими повітряними каналами: Основним завданням Шолома повинна бути Захист мозку. Внутрішній корпус EPS призначений для розсіювання сили удару і запобігання удару мозку про череп в разі аварії.
  • Завдяки процесу Intelligent Fusion, Bluegrass просунулися ще далі, використовуючи матеріали різної щільності, залежно від властивостей кожної моделі, для поліпшення співвідношення маси / об'єму, при оптимізації здатності поглинання ударів.
  • система утримання: Gravity потиличний замок Потилична система утримання забезпечує 360 градусів обхвату голови, дозволяючи Шолому залишатися на місці при виконанні трюків. Розмір легко регулюється за допомогою однієї руки, регулювання ззаду Шолома. Внутрішній механізм був розроблений для точності і надійності.
  • Ремінці / Роздільники: пряжка, яка не «кусається". Безстрашно несясь по запаморочливих пандусах, ви все одно хочете залишатися в зоні комфорту, завдяки маленьким деталям. Пряжка із захистом від защемлення шкіри підійде для тих, хто любить азарт і комфорт. Пряжка, яка закриває ремінну систему під підборіддям, була розроблена, з метою запобігти защипування, навіть при незручному зверненні.
  • Підкладки: Антиалергенні внутрішні підкладки, які можна мити. Внутрішні підкладки є життєво необхідними для комфорту Шолома. Ми використовуємо тільки антиалергенну тканину, змінюючи товщину, відповідно до її розташуванням в Шолом. Ручне прання.
Про бренд

Bluegrass Eagle - дочірня компанія марення MET. Відповідно всі напрацювання і технології MET присутні в Bluegrass , з тією відмінністю, що Блюгресс орієнтована на екстримальне катання - трейл , даунхіл, дьорт, парк. Більш яскраві кольори , б олее захищені Шолом, більш сміливий дизайн з відмінними характеристиками Шолом MET .

Шолом Bluegrass Superbold matt cyan Київ, опис, фотографії, відгуки і ціна орієнтована на екстримальне катання - трейл, даунхіл, дьорт, парк. Більш яскраві кольори , б олее захищені Шолом, більш сміливий дизайн з відмінними характеристиками Шолом MET .

Шолом Bluegrass Superbold matt cyan Київ, опис, фотографії, відгуки і ціна орієнтована на екстримальне катання - трейл, даунхіл, дьорт, парк. Більш яскраві кольори , б олее захищені Шолом, більш сміливий дизайн з відмінними характеристиками Шолом MET .

Шолом Bluegrass Superbold matt cyan Київ, опис, фотографії, відгуки і ціна
Бренд
Bluegrass
Вентиляционных отверстий
12
Возраст
взрослый
Категория
Велосипедные шлемы
Код поставщика
3HELG 06 SO CN 3HELG 06 MO CN
Характеристики
Вага
0.51 кг
Колір
Голубой-Черный
Підлога
унисекс
Розміри
S (52-55,5см),M (55,5-59см),
Штрих код товару
2000061898019 2000061897012
text_review_register
Авторизація

Детальніше про виробника

Bluegrass

Bluegrass