Манетки Sram GX Trigger SET 2X11 швидкостей | Veloparts

+ 53 грн. бонус
Виробник: SRAM
Код товару: 17822-09
Кількість бонусних гривень 53
На завтра (крім Сб, Нд)

  • 2 646грн.



Оплата при отриманні або на картку

Манетки Sram GX TRIGGER SET 2X11 швидкостей це перемикачі нового покоління, відмінні, якісні та надійні у яких алюмінієвий важіль, що призводить до мінімальної ваги і максимальної довговічності.

Манетки розраховані на використання на гірських велосипедах з трансмісією 2ȕ11. Перевірена ергономіка і неперевершене перемикання SRAM 1: 1 (переміщення кабелю перемикання передач: рух перемикання передач).

EXACT ACTUATION ™ допомагає спростити і стабілізувати незручний процес налаштування заднього перемикача, що дає результат найпростішої установки і настройки трансмісії.

Завдяки застосовуваним матеріалам ця манетка перемикання не бояться вологи або дощу, дає плавне і бездоганне перемикання в будь-яких умови і при повному або частковому передрукуванні Вашого велосипеда, Ця технологія так само робить установку і настройку перемикача досить простий. рух перемикача відповідає довжині троса, відтягнутого або відпущеного манеткой. Завдяки простоті і надійності такого рішення, перемикач також легко встановлювати і налаштовувати, а роботі він дає легкість і плавність перемикання при будь-яких навантаженнях

  • EXACT ACTUATION ™: Ця технологія полягає в підведенні троса швидкості безпосередньо прямо до механізму, що дає моментально чітке перемикання.
  • text_review_register
    Авторизація

    Детальніше про виробника

    SRAM

    SRAM

    SRAM - найбільший виробник компонентів і комплектуючих для велоспорту, заснований в 1987 році.SRAM - назва походить від частини імен засновників - Scott, Ray і Sam.Головний офіс виробника запчастин для велосипеда SRAM знаходиться в Чикаго (США).До ск... Детальніше...