Schwalbe Hurricane

Schwalbe Hurricane

У даній статті розповімо чому ж так сподобалися всьому світу, покришки Schwalbe Hurricane?

Любителі ганяти на МТБ по асфальту мають досить великий вибір полуслік. Провідне місце в цьому списку займає Schwalbe Hurricane, малюнок протектора якого не схожий ні на що інше. У мультибрендовому магазині ця покришка продає сама себе.

Поряд з гірськими Black Jack і Smart Sam, Hurricane входить в трійку найпопулярніших покришок німецької компанії. Параметри гуми ідеально підходять для комьютінгу, покатушек по розбитому асфальту і для укатаних грунтових доріг Hurricane пропонує чудовий баланс між низькою вагою, накатом і антипрокольной якостями.



Каркас покришки виготовлений з товстого дроту щільністю 67 TPI. Компаунд гуми в залежності від версії може відрізнятися. Це може бути або ORC (Offroad Racing Compound для деяких версій Performance), або Dual (для переважної більшості версій) - суміш різних складів гуми, сприяє розширенню можливостей катання на різних поверхнях. Центральна доріжка Hurricane виконана з довговічною жорсткої гуми, а в складі бічних частин покришки є наповнювач Silica, який позитивно впливає на поліпшення накату і зчеплення на поворотах.

Бічні частини виконані за технологією LiteSkin для захисту від порізів. Hurricane Performance має четверту ступінь антипрокольной захисту (з 7 можливих), а у версії RaceGuard є додатковий шар подвійного нейлонового волокна, який покращує антипрокольной властивості. Вага при цьому не досягає позамежних відміток. 26-дюймова покришка з шириною 2.0 дюйма і антріпрокольним шаром RaceGuard важить всього 560 грамів, а версія 1.6 дюйма для найнеров або кросових велосипедів (зазвичай з розміром 700х40с) - всього 690 грам.



Слід приділити увагу малюнку протектора, адже це його унікальна «фішка», яка виділяє Hurricane з безлічі будь-яких інших універсальних покришок. Вузька центральна доріжка не переривається, але не являє собою суцільну пряму смугу. Це скоріше ланцюг симетричних трапецій, злитих воєдино. Вони задають окремий напрямок відводу рідини. Від центру в обидва боки відходять тонкі акваканавки. Завдяки їм, в дощ вода ефективно відводиться від плями контакту. Трохи далі від центру розташовані попарно ромбоподібний і трикутний блоки - це перший ряд бічних грунтозацепов. Всього їх три. Другий як би продовжує перший з одним ромбоподібним зубом має тонкі насічки для відводу води в момент проходження повороту. Розташування блоків другого ряду рідше: завдяки цьому гліноподобних земля легко відпадає при повному обертанні колеса. Останній ряд - це високі шпильки, якими покришка чіпляється за грунт, якщо ви, наприклад, рухаєтеся всередині колії і намагаєтеся виїхати з неї.



Часто, професіонали радять ставити Hurricane на заднє колесо, а на переднє встановити дорожній слик або навпаки щось на зразок зуба. Компанія Schwalbe ж, рекомендує накачувати колеса в залежності від версії. Так як, по Hurricane RaceGuard 700х40с слід їздити при тиску від 2.5 до 5 бар, а на Performance того ж розміру при тиску від 3.5 до 6.

Hurricane люблять за легендарний накат, неймовірну зносостійкість і за прекрасні антипрокольной властивості. Комбінація цих якостей зробила кришку візитною карткою компанії. Звичайно, по живучістю Hurricane не зрівняється з Marathon, але відгуки туристів що проїхали на цих бюджетних покришка 5000 км і більше все ж про щось говорять.

-
У нашому інтернет-магазині, Ви зможете купити Schwalbe Hurricane на найпопулярніші розміри ободів: 26, 27,5, 28 і 29!





Написати коментар

Авторизуйтесь авторизуйтесь або зареєструйтесь для написання відгуку

Теги: