KELLYS - поясна сумка DAKOTA

KELLYS - поясна сумка DAKOTA

Оновлена поясна сумка від компанії KLS.

Деякі велосипедисти ненавидять рюкзак. В одних спина від них потіє, іншим плечі натирає, комусь рюкзак заважає дихати, а комусь турбує офісохондроз. А ще є ціла каста байкерів-естетів: ідейний шоссер не допустить присутності рюкзака в радіусі десяти метрів від свого карбонового коня. І має ж бути якесь рішення для спортсменів, бреветніків, туристів, яким потрібна легка і непомітна поясна сумка.



KELLYS зловили цю, начебто, не нову ідею за хвіст і довели її просто таки до досконалості. Поясна сумка DAKOTA - тріумф технологічності, просто логічності і неймовірною зручності. Давайте разом "шаріться" відділеннями, кишенями і кишеньками цієї чудової сумки, і ви самі переконаєтеся, наскільки тут все продумано.


ЗЗОВНІ: зручно і захищено


Хм, вже з першого погляду виглядає круто. Сумка пошита з водонепроникної тканини, виробленої з поліестеру 600D. Внутрішня обшивка і кишеньки виготовлені з нейлону 210D. Застібка "блискавка" основного відділення додатково захищена клапаном. Зипер маленького відділення також вшитий навиворіт, цей конструкційний прийом дає кращий захист від опадів, пилу та бруду, а також продовжує термін служби "блискавки". На "собачок" всіх зовнішніх зипер - стильні і дуже зручні "хвостики" - шнурочки-захоплення.


Для спини і боків передбачена спеціальна система комфорту і вентиляції. М'який пінний матеріал має великі вентиляційні отвори і знаходиться під дихаючої сіточкою. Усередині сумки є отвір на липучці, що дозволяє вийняти деталі з пінного кондиціонера для прання, неприємний запах недовипраний речі ніколи не буде переслідувати вас.


Поясні ремені застібаються за допомогою зручного і надійного пластикового карабіна. Довжина ременів регулюються по обидва боки, а їхні кінці фіксуються за допомогою еластичних манжет. В обох бічних "крильцях" ременів передбачені легкі кишені на "блискавки" для всіляких дрібниць.


З обох сторін сумки передбачено два тримачі для пляшок. Дуже зручно пити на ходу - досить простягнути руку. А з еластичними затяжками на пружинних фіксаторах ви ніколи не втратите свої фляги. Світловідбиваючий принт з лого KELLYS довершує прекрасне враження від зовнішнього вигляду цієї сумки, а також, звичайно, служить додатковим пасивним захистом на дорозі.



ВСЕРЕДИНІ: впорядковано, продумано


Давайте заглянемо всередину. Вау! Такий органайзер зробить з будь-якого любителя творчого безладу системно мислячої людини. У цій сумочці, навіть якщо вона дамська, то втратити просто неможливо.


Маленьке відділення містить пластикову кліпсу на короткій мотузці, до якої дуже зручно чіпляти ключі або гаманець. Навіть якщо ви іноді забуваєте закривати кишені на зипер, дійсно важливі і цінні речі залишаться буквально прив'язаними до сумки, і ви їх втратите. Тут же є дві маленькі еластичні сітчасті кишеньки: для мультитула, масла, Ремнабор і тому подібного.


У просторому основному відділенні легко поміститься комплект змінного одягу для комп'ютера, запас бутербродів і додаткової одягу для бреветніка, речі першої необхідності для велотуриста, самі придумайте, що туди можна покласти ще. Уздовж всієї задньої стінки - плоска кишеня, який можна використовувати для документів, карт, планшета тощо. Два маленьких кишені теж обшиті еластичною стрічкою, одна з них - сітчаста з зіпером, для різних велосипедних дрібничок.



Розміри сумки 24см x 19см x 12см, обсяг 5л. Колір чорний з акцентами блакитного.


Цю сумку створювали велосипедисти для велосипедистів, в ній є все, що вам потрібно і немає нічого зайвого. Тому, якщо ви шукаєте альтернативу рюкзаку - варто спробувати KELLYS DAKOTA. Згадаймо, що KELLYS завжди дає назву моделям продукції не просто так. Мовою північноамериканських індіанців DAKOTA означає "товариш", "дружній", "союзний". А з одним, звичайно, завжди зручно і надійно. Він не підведе.


Познайомитися ближче з "товаришем можна здесь.



Написати коментар

Авторизуйтесь авторизуйтесь або зареєструйтесь для написання відгуку

Теги: