SPACE CITY

SPACE CITY

SPACE CITY - свій у міському трафіку.

Кожен велосипедист незалежно від того, наскільки активно він катає на велосипеді, рано чи пізно стикається з незручностями пов'язані з перевезенням особистих речей і дрібниць які треба завжди мати з собою. Ключі від будинку, телефон, ремкомплектінструментнасосзамок та фляга с водой - это те вещи, которые постоянно при нас. Это те вещи, которые можно разместить непосредственно на раме велосипеда, с помощью фляготримача, спеціальних кріплень або маленьких сумок або кишень велоодягу.

     Але якщо Ви не хочете розкидати все речі по всьому всюди?! Але якщо Вам потрібно буде взяти щось додатково в дорогу?! Або ж просто зібралися в невелику покатушку за місто або постійно мотався в міському трафіку ... в кінці кінців живете на велосипеді.


     Рюкзак - це хороший вихід. Але далеко не всі велосипедисти прихильники навантажувати свою спину під час руху, а тим більше в жаркий день. Бо що б сучасна там не була система вентиляції - спина буде мокрою гарантовано! І зберегти деякі речі (наприклад паперові або ті легко деформуються) в рюкзаку буде складно.


Альтернативний варіант - сумка на багажник. Компактна, легка, стильна з жорсткими стінками і відділеннями. Вона не заважатиме керувати велосипеда і у неї влізуть необхідні речі, а ваша спина не буде навантажена і буде добре вентилюватися. Книгу на навчання?! Бутерброд на роботу?! Або і те і те на покатушку вихідного дня! :)


У 2017 році компанія KLS запропонувала нам абсолютно нову сумку SPACE CITY. Саме про неї далі і піде наш огляд.


Сумка має компактні розміри (31см х 16см х 20см х обсяг - 10 л) і приємний на дотик і візуальну оцінку матеріал (поліестер 600D \ нейлон 210D) сірого кольору. Варто відзначити, що дана тканина досить стійка до проникнення вологи. Стінки сумки посилені гнучким, жорстким каркасом, тому навіть порожня зсередини - вона зберігає прямокутну форму. Дві бічні зовнішні кишені на блискавці, стануть в нагоді для дрібниць в яких потрібно швидкий доступ. На задній частині сумки, передбачувано розташувалася петля для задньої мигалки.



Сумка задній багажник. Особливо стане в нагоді в щільному міському трафіку, велопрогулянки, і легких походах, щоб розвантажити або замінити ваш рюкзак.



Внутрішні стінки мають м'які накладки і знімні перегородки ділять сумку на відділення. Таким чином в сумці не страшно буде возити навіть крихкі речі. Внутрішня підкладка виконана з міцної зносостійкої тканини червоного кольору, стійкої до витирань і забруднень. Перетинки легко знімаються і встановлюються за допомогою липучки "Велкро". У внутрішній верхній частині сумки (на кришці) розташований карман на блискавці, який буде зручний для документів або будь-яких інших плоских речей.



Кріпиться сумка на багажник велосипеда за допомогою ременів з широкою липучкою "Велкро" добре зарекомендувала себе протягом багатьох років використання. Тому про надійність і щільність кріплення не варто турбуватися, а також про час встановлення (який займає кілька секунд). Також для зручності, сумка обладнана додатковим ременем для перенесення (на плечі). А для експлуатації під час дощу або брудної вологої погоди - стане в нагоді яскраво жовтий водозахисний чохол, який не тільки захистить сумку від попадання дощової води і бруду, а й добре позначить велосипедиста на проїжджій частині.



Сподобалася сумка SPACE CITY - купуйте її в нашому інтернет-магазині Veloparts.com.ua



Написати коментар

Авторизуйтесь авторизуйтесь або зареєструйтесь для написання відгуку

Теги: