Велосипед з 200 ПЕТ пляшок

Велосипед з 200 ПЕТ пляшок

У даній статті розповім про те, як людина робить світ кращим у всіх сенсах

Як можна зробити світ кращим виробництвом велосипедів? А ось як: використовуйте для створення велосипеда перероблені пластикові пляшки, які засмічують нашу планету і робіть з них дешеві велосипеди, які можуть дозволити собі люди навіть у найвіддаленіших селах.

Винахідник з Бразилії і його компанія Muzzicycles винайшли такий велосипед. Загалом з 200 ПЕТ пляшок виходить одна рама для велосипеда. Для того щоб її зробити, необхідно подрібнити, очистити від зайвого сміття і розплавити пластик. Після чого, розпечену субстанцію заливають в спеціальну форму з якої і виходить така рама.


Так, можливо велосипед виглядає не дуже. Але його вартість (на жаль ніде не змогли точну ціну знайти) перекриває даний мінус. Так само в мережі можна знайти відео як раму велосипеда кидали з даху чотириповерхової будівлі, переїжджали машиною і хоч би щось сталося з рамою!

Загалом фортеці у неї хоч відбирай, так що про надійність можна і не питати. До речі на раму дається гарантія 100 років!


Винахідник даних рам Джон Muzzi, уругуваец, який вже 40 років живе в Бразилії говорить про те що у його рам є багато переваг:

  • рами не окислюються
  • стійкі до ударів
  • не вимагають амортизаторів
  • стійкі до дії ультрафіолетових променів
  • ультра легкий
  • ну і звичайно гарантія 100 років

Я думаю варто тільки побажати удачі даному підприємцю. І нехай в світі буде більше таких людей!





Написати коментар

Авторизуйтесь авторизуйтесь або зареєструйтесь для написання відгуку

Теги: