Цілісні покришки Tannus

Цілісні покришки Tannus
Наверное, многие мечтали забыть о проколах и самое «очевидное» решение – сделать цельный кусок резины, который можно натянуть на обод.

Тільки уявіть - ви їсте по дорозі і навіть не берете з собою заплатки і клей. У вас немає запасний камери і бортіровок, для заміни покришки.

Здавалося б мрія, але ось один виробник все ж вирішив спробувати втілити її в реальність.

Перш, хочемо нагадати основні претензії до даних покришок:


  • Їх велику вагу, на відміну від стандартних покришок, з урахуванням камери й ободной стрічки
  • опір коченню
  • Відсутність нормальної амортизації

    Корейська компанія Tannus Tyres, з офісом в Британії, представила в світ цільні покришки, 28 діаметра і 23 мм в ширину. В їх основі лежить полімер під назвою Aither. І виробник звичайно запевняє в їх високій якості, майже не поступається звичайним шинам.

   Вони важать всього 380 грам, що в межах допустимого. Також Tannus Tyres, каже що дана покришка поступається своїм побратимам по накату, всього на 8%.

    Також існують 2 версії, по параметру аммортизации, що еквівалентно 90 і 110 PSI, на стандартний покришках. Правда заявлений ресурс покришок, всього 15 тисяч кілометрів.

    За пару покришок просять 99 фунтів, тобто по 50 фунтів за штуку приблизно.

    Виробник рекомендує дані покришки в основному для власників фікседов, Велокурьер, сітібайкеров. Загалом для тих, хто готовий себе ущемити в показниках накату, але зберегти час і нерви від проколів.



Написати коментар

Авторизуйтесь авторизуйтесь або зареєструйтесь для написання відгуку

Теги: