Набір для просунутого велосипедиста

Набір для просунутого велосипедиста

Раніше ми писали про обов'язковий набір комплектації, для будь-якої людини, який обзавівся велосипедом. Зараз же піде мова про тих людей, які не просто в парк у вихідні їздять.

І так, давайте ж розглянемо, що необхідно кожному, шановному себе велосіпдісту:


1) Велоформа – у Вас повинні бути хоча б річна футболка з короткими рукавами і шорти з памперсом. Кожен хто хоч раз одягався правильно, ніколи не одягнуть джинси на покатушку. Жодна футболка не дасть Вам таких відчуттів, а тим більше шорти з памперсом. З ними Ви зможете забути про натирання вашої промежини.


2) Контактні педалі – це просто як новий рівень в управлінні велосипедом. Ви вбережете коліна, зможете долати великі дистанції. Раніше вважали, що «контакти» тільки для спортсменів, але як тільки люди спробували їх - все змінилося. Раніше був маленький вибір, взуття для педалей була специфічною і дуже не зручною. На даний момент, Ви навіть не зможете відрізнити, кросівки для контактних педалей від звичайних кросівок на кожен день. Професійний варіант, педалі Shimano Deore XT PD-M770


3) Велосипедне сідло Brooks – обов'язковий для тих, хто збирається багато їздити на велосипеді. Складно перецеоніть всі достоїнства даного сідла. Це сідло, яке Ви більше нікому не продасте. Воно буде з Вами все життя і нічого зручнішого Ви больгше не знайдете в своєму житті. А поки не зважилися, можете подивитися звичайні сідла, представлені в нашому інтернет-магазині.


4) Пульсометр –Вони досить дешеві, але допоможуть Вам у визначенні навантаження, яку Ви собі даєте. Особливо важливо для початківців велосипедистів, які хочуть зберегти своє здоров'я на довше. Непоганий варіант ціни / якості, може Вам запропонувати бренд Echowell PH3.


5) Гідратор – для тих хто їздив в довгі подорож зрозуміють, що навіть 2 фляги їм мало. Гідратор вміщають від 2х літрів води. З ним Ви зможете не відволікатися від дороги.


6) Полуслики – в більшості своїй, коли Ви купуєте велосипед, до нього на додачу йдуть покришки для катання по легкому бездоріжжю. А ось на гладкій дорозі вони поводяться відверто погано. Полусліки ж поєднують гладкий протектор посередині, що дає відмінний накат на рівній дорозі і виступаючі частини з боків, які підключаються, коли Ви переїжджаєте на ґрунтову дорогу або ліс. Величезний вибір, Ви зможете знайти в нашому розділі велосипедних покришок.


7) Ріжки – хоча таким нікого не здивуєш і багато собі їх ставлять, але не варто недооцінювати їх. В дорозі, коли у Вас буде можливість змінювати хват, Ви оціните їх по достоїнству. Головне - встановлюйте правильно. Вони повинні бути або паралельні землі, або мати невеликий кут вгору. Від бюджетних, до карбонових, Ви зможете знайти в нашому розділі з ріжками.


8) Велофара – тепер я маю на увазі не звичайні мигалки, а повноцінна фара, який Ви зможете висвітлювати собі шлях в непроглядній темряві. наприклад, фара iLUMENOX 3W, має можливість світити як ближнім, так і дальнім світлом.


9) Ключ для спиць – той хто їздить по нашим дорогам, розуміє про що я говорю. Невеликі вісімки, з якими зможе впорається кожен, справа досить часте. Так не забудьте про такий важливий аксесуар. Найдешевший аксесуар з даного набору, може запропонувати Вам, компанія Bike Hand.


Для велолюбителів, даної кількості аксесуарів вистачить з головою. Так що всім удачі на дорогах і поменше ям і хамовітих водіїв!



Написати коментар

Авторизуйтесь авторизуйтесь або зареєструйтесь для написання відгуку

Теги: