Обов'язковий набір для велосипеда

Обов'язковий набір для велосипеда

Періодично виникають питання "а що ще докупити для велосипеда"? Так ось ми вирішили зібрати воєдино всі відповіді на дане питання.

Ми вважаємо, що для безпечної і якісної їзди, необхідно мати хоча б мінімальний набір.

У даній статті ми розберемо мінімум, який необхідний для комфортної та безпечної їзди.


1.Велошолом. Тут я думаю і описувати не варто. Всі розуміють наскільки це важливо. Так що рекомендуємо обзавестись шоломом в першу чергу.

 

 

2. Задній ліхтарик. Можна почути заперечення (я їжджу днем і вона мені не потрібна). Давайте подивимося на приклад з автомобілями, як Ви знаєте, в багатьох країнах рух автомобілі заборонено без ходових вогнів або ближнього світла фар. Так ось і Моргалки потрібна, щоб Ви були помітніше на дорозі. Повірте, автомобілісти Вас не сильно помічають.


Моргалка повинна бути яскрава, інакше в ній немає сенсу. Рекомендуємо моргалки від компанії Longus, видно здалеку, працює на двох батарейках ААА.

 

 

3. Фляга, а краще дві, плюс флягодержателя на рамуБагато хто чув що потрібно багато пити при їзді на велосипеді. Все заради Ваших колінних суглобів, бережіть їх, випиваючи достатню кількість рідини.


 

4. Підсідельна сумочка. Просто необхідна річ, якщо Ви від'їжджаєте від будинку, більше ніж на пару кілометрів. У таку сумку поміститися набір шестигранників, монтажні лопатки, запасна камера, солодкі батончики і інші дрібниці.


 

5. Велонасос. Іноді можна почути "я ката по місту і тут багато інших велосипедистів, якщо що - допоможуть", Воно то так, але уявіть, Ви зустрінете велолюбителів з такими ж принципами (без велонасоса), а потім ще одного і ще. Загалом вирішувати Вам, але ми настійно рекомендуємо.


 

6. Запасна камера і монтажні лопатки. Прокол камери, річ досить поширена, так що даний набір доведеться Вам як не можна до речі. Запасні камери важливо правильно підібрати під свою покришку. А монтажні лопатки настільки дешеві, що гріх не мати їх.


 

7. Набір шестигранників. Велосипед, це механізм, який вимагає уваги. Завжди необхідно щось підкрутити або відкрутити. В даному випадку важливо вибрати набір, який підійде під Ваш стиль катання.


Самий хороший і недорогий набір, вважаємо набір Bike Hand YC-290 з вичавкою ланцюга.

  • Шестигранники 2 / 2.5 / 3/4/5/6 / 8мм
  • витримка
  • викрутка плоска
  • Викрутки
  • Зірочка T25 (для болтів ротора)
  • бортування
  • Спіцному ключ 3.2 / 3.3 / 3.5 and Mavic
  • Гайковий ключ 8mm / 9mm / 10mm, 15 mm
  • ключ для відкривання пляшок

 

 

8. Велокомп'ютер. Чи не найнеобхідніший предмет, але якщо Ви катаєте часто або рідко, але на довгі дистанції, то Вам необхідний велокомпьютер з датчиком каденса! Хто не знає - саме правильне кількість оборотів педалей, забезпечує безпеку ваших колін. Зазвичай цей діапазон в районі 80-100 оборотів. Стежити за цим, допоможе велокомпьютер Echowell EC-R3 з датчиком каденса.


 

 

9. Крила для велосипеда. Як тільки Ви починаєте їздити не тільки влітку на своєму велосипеді, а й навесні. Вам просто необхідні крила, хоча б легко знімні. Повірте, не дуже приємно їхати, коли вся спина мокра від першого дощу. Тут Ви зможете подивитися собі крила.





Написати коментар

Авторизуйтесь авторизуйтесь або зареєструйтесь для написання відгуку

Теги: