Велосипедні рукавички KLS

Велосипедні рукавички KLS

Стиль, комфорт і безпеку сьогодні в нашому огляді велосипедних рукавичок KLS.

    Представляємо вашій увазі рукавички з довгими і короткими пальцями, які підходять як жінкам так і чоловікам. Зручно адже, якщо у вашої половинки схожий розмір руки. Далі більш докладно про кожну модель.


KLS FLOW SHORT

    Рукавички з короткими пальцями мають легку і еластичну тканину двох кольорів зверху, витончено розділені хвилястою лінією. А гумовий логотип, який міцно прикріплений на кольоровий частини, довершує стильну модель рукавичок.



Модель FLOW SHORT має невеликі гелеві подушечки, які розміщені так, щоб пом'якшити тиск на долоню. Матеріал Clarino перфоровано, що додає свіжості долоні.


     На середньому і безіменному пальцях розміщені спеціальні елементи для легкого зняття рукавички з руки.



Застібка типу Velcro, за допомогою якої можна добре зафіксувати рукавички на зап'ясті руки.


     Колірна гамма налічує три варіанти: чорний-зелений, чорній- сірий, чорний-синій.



KLS FLOW LONG

   Ці рукавички є варіацією попередніх, відмінність тільки в довжині пальців - тут вони повністю закриті, а це значно розширює спектр їх використання. Гелеві подушечки, кольору і застібка - все ідентично KLS FLOW SHORT. Матеріал на кінчиках пальців має спеціальний принт, дозволяє не знімати рукавичку при користуванні телефоном з сенсорним екраном.


KLS HYPNO SHORT

   Ця модель з короткими пальцями має більш різкі лінії в оформленні для цілеспрямованих. До речі верхньої матеріал більш щільний, в порівнянні з попередніми моделями, що сприяє більш тривалій і жорсткої експлуатації, при цьому жодним чином не зменшує комфорт і ступінь провітрювання.



На долоні - матеріал Clarino. При цьому гелевих подушечок менше і розташовані вони тільки внизу долоні, а зверху маємо подвійний шар основного матеріалу. Застібка типу Velcro.

     Для полегшення стяжки на рукавичці є зачіпки на верхній частині рукавички.

     Кольорові рішення мають варіації: чорний-синій, чорний-сірий, чорний-зелений.


    KLS HYPNO LONG

   Це рукавички з довгими пальцями, які є варіацією попередньої моделі. Гелеві подушечки, застібка, перфорація і колірне рішення має такі ж як і в KLS HYPNO SHORT.



KLS RELIC LONG

   Рукавички з довгими пальцями (єдина модель, яка не має варіації з короткими пальцями).

     Цікава модель тим, що вона позбавлена гелевих подушечок, при цьому перфорована синтетична шкіра має максимальну провітрюється.



Вказівний і середній пальці мають зверху посилення, для того щоб пальці на кінцях не тріть. На великому ж пальці, в найбільш уразливому до протирання місці і взагалі подвійний шар тканини.

     Браслет, який містить застібку, також досить міцний, а сама застібка вже традиційно типу Velcro.

     Кольорові рішення цієї моделі мають варіації: чорний-помаранчевий, чорний-зелений, чорний-сірий.


Розмірна сітка рукавичок досить широка і має розміри: XS, S, M, L, XL, XXL. Всі моделі рукавичок мають спеціальний принт, для роботи з сенсорними екранами сучасних гаджетів.

   До того ж всі дані рукавички зручно використовувати не тільки під час катання на велосипеді, але і для походів, поїздок або прогулянок на спортивний майданчик.

   Також, звертаємо вашу увагу на те, що в рукавичках KLS лінійки 2017 використовується на долонях матеріал Clarino, власне про нього - далі ...

   Clarino - найбільш популярна синтетична шкіра, виробництвом якої з 1964 року займається японська компанія Kuraray Co., LTD. Її використовують для виробництва взуття, сумок і спецзасобів з охорони праці. Матеріал легко прати, він не боїться вологи, що забезпечує довгий термін служби, не менш важливо і для велосипедних рукавичок.


   Секрет матеріалу Clarino полягає в тому, що він складається з нетканого матеріалу, а саме ультратонких волокон, просякнуте поліуретаном - це допомагає волокну бути більш гнучким і міцним. Цікаво, що в порівнянні з волокном шовку, ультратонкі волокно Clarino є в 10 разів тонше.



Переваги Clarino:

  • У порівнянні з натуральною шкірою, Clarino є легким і міцним, тобто навантаження які повинні витримувати долоні велосипедиста він перенесе з легкістю
  • Матеріал дихає, що важливо для провітрювання руки або навпаки збереження тепла під час прогулянки на велосипеді прохолодного ранку
  • Матеріал стійкіший до розриву і стирання матеріал, ніж шкіра
  • А ні пральна машина, ні дощ не залишить водяних плям, до речі прати можна як звичайну синтетику в пральній машинці в воді 30С
  • Матеріал синтетичний, тому має широкий вибір кольорів, що дозволяє фантазії простір, однак для велосипедних рукавичок найбільш практичним все одно залишається темний, або чорний колір.

   Купити рукавички KLS лінійки 2017 можна в нашому інтернет-магазині Veloparts.



Написати коментар

Авторизуйтесь авторизуйтесь або зареєструйтесь для написання відгуку

Теги: