Циклокросовий велосипед

Циклокросовий велосипед

У даній статті спробуємо коротко розповісти про основні відмінності циклокросовий велосипеда від інших.

Циклокросовий велосипеди раніше використовувалися для їзди по бездоріжжю, так як ще не було виделок з амортизаторами. Але даний вид велосипеда все ще не втратив свій шарм і у нього залишається дуже багато шанувальників. Правда хороший циклокросовий велосипед стартує в ціні від 1000 доларів, так що не кожен готовий його собі придбати.


Але якщо коротко, то це щось середнє між шосейними дорогами велосипедом і крос-кантрі. Він має 29 дюймові колеса, рама більш посилена ніж у шосейника, жорстка вилка і кермо як у шосейника. Але при це збільшені грязьові зазори і покришки з шириною 25-35мм. Його вага, як правило в межах 8-10 кг.


Для деяких це відповідь на питання «А що купити - шоссер або МТБ?». На ньому можна швидко їздити по дорозі, але також пробиратися по лісі. Хоча деякі відзначають, що через досить високої посадки і жорсткої вилці, досить швидко починають хворіти зап'ястя і ліктьові суглоби. Але скажіть це людині, яка на такому велосипеді зробив кругосвітню подорож! Майк Холл за 91 день навколо світу, проїхав 29 000 км!



Загалом, все як завжди щодо і вибір залишається тільки за Вами!


Сподобалася стаття? Підписуйтесь на наше Велосообщество, від нуля до профіі отримуйте більше корисної інформації!




Написати коментар

Авторизуйтесь авторизуйтесь або зареєструйтесь для написання відгуку

Теги: