Що подарувати велосипедистові?

Що подарувати велосипедистові?

У цій статті постараємося відповісти на одвічне питання тих людей, у яких є друзі велосипедисти.

Даним питанням задаються все частіше, так як популярність двоколісних зростає з кожним роком. Тільки за офіційною статистикою, в Україні щороку збільшується кількість велосипедистів на 10%.

І так, давайте ж розглянемо, що б Ви змогли купити своїй коханій або не дуже одного (подрузі) - велосипедисту.

Перше, про що потрібно знати, це на якому велосипеді він найчастіше їздить. Так як у того хто катає не перший рік, часто можна зустріти два велосипеда в наявності. Найчастіше це будуть MTB і шоссер. А навіщо це знати? Та тому що людина, яка купила собі шосейний велосипед, піклується в першу чергу про швидкість і накаті, так що не буде вішати зайвих дрібничок собі на велосипед. Найчастіше на такий велосипед підбираються аксесуари більш скрупульозно, ніж на хардтейл або інші. Якщо хочете вразити його, то перш за все дивіться на вагу деталей і їх обтічність.


Камера – універсальний подарунок, для будь-якого велосипедиста, як для шосейника, так і для інших видів велосипедів. З огляду на якість і чистоту наших доріг, Ваш друг точно багато витрачається на покупку нових камер, після їх проколів, так що даний подарунок точно не залишиться без уваги і він обов'язково ним скористається. Головне підберіть правильний розмір, як діаметр колеса, так і його ширину.


Рем. Копмлект – такий же подарунок як і в першому випадку. Він не дорогий, але коли іменинник в дрімучому лісі проколе собі камеру, запасний бракуватиме а під рукою буде саме ваш рем. Комплект латочок, він подумки подякує Вам. Так що плюсик до Вас в карму забезпечений.


Задняя мигалка – у відповідального велосипедиста швидше за все є вона, але дивлячись ввечері на дороги, розумієш що багато «плюють» на свою безпеку. Так що якщо Ви любите його, то подаруйте йому таку мигалку і збережіть його здоров'я. І навіть якщо у нього є мигалка, потрібно подивитися яка вона. Часто можна помітити що люди продовжують користуватися мигалками на батарейках, а найчастіше, саме про такі речі як батарейки люди забувають і в підсумку їздять з непрацюючою мигалкою, від якої немає абсолютно ніякої користі. Так що Ви завжди можете поліпшити його аксесуар, купивши мигалку на USB зарядці. Це набагато зручніше, особливо в наш сучасний вік технологій.


Мультитул – тут потрібно знати напевно, є він у велосипедиста чи ні. Так як другий йому точно не знадобиться. Так як при належному догляді, такий інструмент зазвичай практично вічний і не потребує заміни. Але якщо його немає - вперед за покупкою!


Велозамок – якщо Ви готові викласти трохи більше грошей, то відмінним подарунком буде просунутий велозамок. Існує негласна статистика, що вартість замка, повинна дорівнювати 20% від вартості велосипеда. Так як, чим дорожче велосипед, тим більше злодіїв будуть на нього покушатся.


Ми розглянули основні 5 подарунків, які легко вибрати одного велосипедисту, щоб не прогадати. Але існує багато інших речей, які потрібні йому, але про яких Ви з тих чи інших причин не знаєте.

Рішення проблеми правильного подарунка знайдено!

Для цього ми додали можливість покупки подарункового сертифіката, номіналами 300, 500 і 1000 грн. Подарувавши який, Ви точно будете знати що не прогадаєте і він зможе купити саме ту річ, яку він хоче придбати. Адже можливо він давно мріяв купити дорогу покришку, але грошей постійно не вистачає або новий посилений обід, але знову ж таки або грошей немає, або «жаба давить».

Подарунковий сертифікат, це відмінна можливість залишити приємні враження від себе. У нашому інтернет-магазині більше 5000 найменувань товарів, так що Ви можете бути впевненими, що він знайде саме те, що так давно мріяв купити.

Подарункові сертифікати можна підсумувати. Так що якщо Ви готові зробити дорогий подарунок, просто купите кілька сертифікатів.



Можете придбати їх, натиснувши на посилання нижче:

Подарунковий сертифікат на 300 грн

Подарунковий сертифікат на 500 грн

Подарунковий сертифікат на 1000 грн




Написати коментар

Авторизуйтесь авторизуйтесь або зареєструйтесь для написання відгуку

Теги: